Bitcoin

Kjøpe kryptovaluta

Kryptovaluta

Er du på jakt etter en god investering og lurer på hvor det neste steder for pengeplasseringer er, da har du kommet på rett sted. Nåtidens største investeringsmuligheter ligger akkurat her, i krypto. Det finnes utrolig mange forskjellige steder for å investere. Du kan kjøpe aksjer på børsen, eller du kan kjøpe gull, kunst eller andre ting som kan vokse i verdi. En av de artige investeringene der ute er for eksempel vin.

Mange investeringer krever at du faktisk bruke tid til å følge med på hvordan investorene går. Andre investeringer krever vedlikehold. Kjøper du et hus eller en leilighet, noe som er veldig vanlig, for utleie, krever dette at du følger med på slitasjen av huset eller leiligheten slik at du ikke må betale ganske mye penger når ting først er i gang. Deretter krever det oppfølging av leietakere. Alt dette blir fort mye jobb. Har du flere leieforhold, så krever det kanskje ansatte. Alt dette krever utrolig mye tid samtidig som det ikke er en veldig stor avkastning på det. Ting tar tid og pengene kommer ikke så raskt. Det finnes heldigvis alternativer.

Kryptovaluta som investering

Den beste investeringen akkurat nå er å kjøpe kryptovaluta. Ønsker du å tjene flere ganger investeringen din på kort tid er det bare å begynne å se seg rundt. Det finnes ingen andre investeringen som matcher det potensialet kryptovaluta har. Kryptovaluta gir deg muligheten til å tjene så mye penger som du aldri før har tjent. Vi snakker om ti ganger eller hundre ganger investeringen din. Ser du på alle de store kryptovalutaene i dag har valutaene steget så mye at det ikke finnes grenser på hvor mye penger som folk har tjent på dem. Se på Bitcoin eller Ethereum. Disse har kun vært i drift noen år og har gått som en kule.

Når du investerer i krypto må du tenke på hvilken type krypto du vil investere i. Du har valutaer som styres sentral og valutaer som styres desentralisert. Det har litt å si på hvor sikker du føler deg. Kanskje føler du deg sikrere når det er store enheter bak valutaen, som for eksempel den engelske sentralbanken.

Hvor sikker er investeringen?

Kryptovaluta er en sikker investering. Den er usikker når det kommer til hvor god avkastningen blir og hvor mye den stiger eller synker. Ser du på Bitcoin investering så er den en veldig sikker. Valutaen har aldri blitt hacket. Ingen har klart å ødelegge Bitcoin. Hele system nettverket har fungert i ni år. Verdien på hele Bitcoin systemet er 200 milliarder dollar i markedet, denne verdien er markedsverdien. Da kan man si at Bitcoin er 200 milliarder sikkert. En slik sikkerhet er jo bra for de fleste. Om man skal investere store beløp så kan man fort bli skremt, men for mannen i gata så er 200 milliarder i markedsverdi veldig sikkert og vil holde lenge.